OVER MIJ

Sandra_Caris_portret_01Uw eerste aanspreekpunt bij Ster Bewindvoering en Budgetbeheer is Sandra Caris.

“Beschermingsbewind is een dankbaar beroep.
Met mijn financieel inzicht en jarenlange ervaring ondersteun ik mensen die niet (meer) in staat zijn hun financiële belangen zelf goed te behartigen. Ik ben de bewindvoerder achter STER Bewindvoering & Budgetbeheer waar de mens centraal staat.

Bewindvoering lijkt in eerste instantie te gaan over spullen en geld. Maar in werkelijkheid gaat het om zekerheid en stabiliteit. Als u iemand anders uw geld laat beheren en belangrijke beslissingen met u laat nemen, dan moet u die persoon kunnen vertrouwen. Daarom hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact, zorg en aandacht.”

Daarnaast moet u kunnen vertrouwen op onze expertise. Ster Bewindvoering & Budgetbeheer is gecertificeerd lid van  branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). Deze vereniging bewaakt onder meer de kwaliteit van de dienstverlening van bewindvoerders. Leden moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen om lid te kunnen blijven. Dit houdt in dat we ons blijven bekwamen en ontwikkelen. De commissie Permanente Educatie (PE) van het BPBI controleert of mijn scholingsactiviteiten voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en houden ons aan de wet daaromtrent. Derhalve zijn wij aangemeld bij e autoriteit persoonsgegevens.

Wij leggen jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter en onze activiteiten worden jaarlijks getoetst aan de kwaliteitseisen voor bewindvoerders door een accountant.

“Ik nodig u van harte uit om nader kennis met mij te maken, zodat ik ook u verder kan helpen.”